понеделник, 1 декември 2008 г.

ПРОБЛЕМ с abv.bg - най-популярната българска уеб базирана поща

Докога ще има проблеми с аbv.bg?
Омръзна ми........и сигурно не само на мен,вече за трети път правя нов email и той отново блокира.
ДОКOГА!!!!!!!!
Някой ще даде ли разумен отговор?
Кой влиза в пощите ни,кой краде снимките ни,кой сменя тайният въпрос,как се разбива 15 цифрен код и т.н.???

20 коментара:

Анонимен каза...

DANs!

Анонимен каза...

Аз пък не съм имала проблеми...

Анонимен каза...

аз също имам проблем и вече не знам кого да питам какво се случва

Анонимен каза...

Niamam problem s abv.bg,vsichko si e tochno

Анонимен каза...

До сега проблеми с abv-то не съм имал.

Анонимен каза...

Проблема не е в абв.бг а във вашия телевизор.
Явно някой следи вашия компютър и затова знае 15 цифрената парола.
Най-вероятно е някой познат или дори близък човек.

nik666 каза...

Кой не си пази паролите, не си е защитил машината и ползва абсолютно ненадежден мейл сървър?

Анонимен каза...

I AZ NJAMAM PROBLEM S ABV DO SEGA...EDNI OT NAI DOBRITE SUS SIGURNOST,A SHTO SE OTNASJA DO PROBIWI I SLEDENE... TO NALI SE SESHTATE S KOLKO BIWSHI I NASTOJASHTI AGENTI E PULNA DURJAWATA NI,CHE MOJEM SUS SIGURNOST DA KONKURIRAME ZENTRALA KATO FBI I CIA WZETI ZAEDNO.

Анонимен каза...

неееееееее.... проблемът ви вероятно идва от някой готин администратор... вероятно в службата ви. много работодатели не "толерират" използването на лични пощенски кутии в работно време и администратора ви е натоварен с това да следи и да не допуска използването им. тома е всичко! щом на работа ви забраняват да влизате в абв не го правете... а ако държите на правата си просто напуснете

Unknown каза...

:) Отговорът е ясен :) Използвайте Gmail

Анонимен каза...

Здравейте,
Можем да ви уверим, че Вашата АБВ поща е максимално защитена. В нея не може да влезе никой, който не знае Вашата парола или таен въпрос. Гарантирането на сигурността на паролата и тайния въпрос и отговор зависи изцяло от титулярния потребител на пощенската кутия.
Съветваме Ви да изберете парола, таен въпрос и отговор, които не могат да бъдат отгатнати лесно. Използвайте малки/големи букви или цифри. Друг важен фактор за сигурността на всяка услуга в интернет, изискваща парола и потребителско име, е сигурността на компютрите, които използвате.
Можете да следите за опити за нерегламентирано влизане от опцията "История" на основната страница на Вашата поща, под карето за показване броя на новите писма.
Моля имайте предвид, че АБВ има официална форма за проблеми и предложения, която се преглежда от екипа ни ежедневно. Ние се стараем да отговаряме на всеки изпратен е-мейл възможно най-бързо. Ако опишете конкретния проблем, който изпитвате с пощата си на адрес https://passport.abv.bg/j/form_help.jsp?from=abv.bg , ние ще се радваме да ви дадем разумен отговор.

Оставаме на разположение за конкретни въпроси и проблеми с Вашата АБВ поща.

С уважение,

Екипът на АБВ

Анонимен каза...

АБВ е първата поща, в която си регистрирах акаунт още в момента, когато започнах да се запознавам с интернет и компютри. Вече почти 5 години не съм имала никакви проблеми. Обаче, сега като прочетох коментара на екипа на АБВ, влязох в история и видях, че някой се е опитвал да влезе, но не е успял да отгатне тайният въпрос - на два пъти е въвеждал грешва дата на раждане. Ето, копирах го - 06:05:08 - грешна дата на раждане. Значи, в това време аз сладко съм спяла, но злосторникът не е успял да влезе.

Анонимен каза...

ами аз не виждам защо така нападате отговора на АБВ-хората...фактът, че ви обясняват как да се пазите от такива проблеми, не е за подценяване - дори са много позитивни според мен "оставаме на разположение за конкретни въпроси" и т.н....не че нямат бъгове и СПАМ в пощата, ама реагират доста човешки.
Virtualna69, ти обади ли им се с конкретен въпрос след отговора?Предполагам, че ще се опитат да ти помогнат, поне така звучат.

Анонимен каза...

Аз не виждам някой да напада екипа на АБВ - коментарът под техният е моят - даже съм доволна, че научих нещо ново - досега не бях се сещала да вляза в история. От пощата съм супер доволна, имам поща и в Gmail и оттам съм дала настройка да препращат всички писма в пощата ми в АБВ и отвреме на време влизам там да чистя спама - по 200 спам се натрупва за около месец в Gmail, макар че съм дала висока защита, а в АБВ-то нямам чак толкова много спам.

virtualna69 каза...

След като ми блокира първата поща,втората я направих по всички посочени "Правила",които посочват АБВ:пароли,тайни въпроси и т.н.всичко беше на ред 7-8месеца.Да не говоря,че са ми изчезвали "лични снимки" от имейла и на мен и на съпруга ми,това беше преди 3г.,и какво да направя,как да докажа?,те винаги ми отговарят по този начин и си измиват ръцете.Няма как и няма кой от семейството ми и от работата да влезне без да знае паролата,не е записвана никъде.Как да отговоря на тайния въпрос,като той беше сменен?

Анонимен каза...

Много ми е странно това. За да влиза някой в пощата ви, трябва целенасочено да се опитва да и разбива паролите. Значи си е някой от вашия приятелски кръг. Най-добре е да не пишете истинските си рожденни дати, а въпросите да са супер бесзмислени, а не хора, които ви познават, лесно да ги отгатват. Паролата - някаква смесица от нищо не значещи букви и цифри. Тогава едва ли някой ще успее да влезе. Добра възможност е и препращането на пощата - значи, ако нещо се изтрие, да го намерите в другата си поща, но не знам АБВ дали предлагат такава възможност. Аз така съм настроила Gmail-а - всичко ми препраща в АБВ-то.

Анонимен каза...

:)

Анонимен каза...

virtualna69.... imam otgovor na mnogo ot vaprosite ti..no vsichko s vremeto si :)

Анонимен каза...

opitvam da si napravia profil v abv. nakraia iziskva kod koito e na kartinkata oba4e takuv NIAMA.ima ikona na koiato pi6e proslu6ai koda,klikvam oba4e otgovor niama.KAJETE KAK DA SE REGISTRIRAM.4akam otgovor!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Az sa6to za treti pat imam problemi s abv i sajalqvam,4e ne se otkazah ot tqh predi da mi napakostqt.Parvo iztriha 4ekmejetata bez da predupredqt,minalata godina mi blokira po6tata,posle se opravi,sega ot 10 dena ne moga da si vlqza v po6tata,pisah za problema,no otgovor nqma.